Shqip
Почетна Aktivitete Partnerët nga Maqedonia të projektit për bashkëpunim të decentralizuar me Normanindë e Ulët ndoqën trajnimin për wiki.mk
Partnerët nga Maqedonia të projektit për bashkëpunim të decentralizuar me Normanindë e Ulët ndoqën trajnimin për wiki.mk pdf Shtyp Email
Lajme - Aktivitete
E martë, 06 Mars 2012 14:51

Më 06.03.2012, në hapësirat e fondacionit Metamorfozis u mbajt trajnim për shfrytëzimin e wiki-platformës nëpërmjet punës praktike në ueb-faqen wiki.mk. Ky trajnim ishte i dedikuar për partnerët nga Maqedonia në projektin për bashkëpunim të decentralizuar ndërmjet Maqedonisë dhe Normandisë së Ulët.

wiki06.03.12-2

Këtë trajnim e ndoqën përfaqësues të INFO-SEGA-Prilep, si dhe Shoqata e agjencive për demokraci lokale (ALDA), të cilët në të njëjtën kohë janë edhe koordinatorë të këtij bashkëpunimi.

Trajnues ishte përfaqësuesi i fondacionit Metamorfozis, ndërsa pjesëmarrësit kishin mundësi të njoftohen me wiki-softuerin dhe përdorimin e tij, si dhe të mësohen të redaktojnë tekst, të krijojnë lidhje dhe të shtojnë citime, të përpunojnë fotografi, multimedia, tabela, kategori dhe faqe për bisedë.

Poashtu, pjesëmarrësve iu mundësua edukim teknik që mund t'u ndihmojë për promovimin dhe dukshmërinë më të madhe të punës së tyre në internet.

 

Botimet tona

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Rrjeti ballkanik për përfaqësim gjatë menaxhimit të e-mbeturinave

Privatësia në internet në mënyrë të lehtë

Filmovi-opme-alb
Igri-opme-alb

ifex-member-white

Creative Commons iconPërveç në rastet kur në mënyrë eksplicite nuk është theksuar ndryshe, përmbajtjet e kësaj ueb-faqeje janë të licencuara
sipas licencës Creative Commons Thekso Burimin - Jokomerciale - Pa vepra të adaptuara 2.5.